Over ons

Wij zijn Marie-Louise, Brigit, Anja en Minke. Ervaren, goed opgeleid en bovendien gastvrije stylisten met een passie voor haar, haarverzorging en advies. Kapsalon Switch is altijd op zoek naar vernieuwing. Wij streven er naar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Met veel aandacht voor de klant geven wij elke knipbeurt graag een vernieuwende en persoonlijke Switch (of twist). Wij gaan voor de look die voldoet aan uw wensen en bovendien helemaal bij u past, volgens Switch kan de klant pas stralen als alles klopt!

Marie-Louise

Marie-Louise

Marie-Louise heeft haar passie omgezet in ondernemen. In 1993 heeft zij Kapsalon Switch opgericht. Zij is de drijvende kracht achter Switch en bezit alle kennis en creativiteit om u te laten stralen.

Brigit

Brigit

Brigit heeft jaren ervaring met knippen en styling. Ze is in het bezit van vele technieken. Krullen? In dat geval moet je al helemaal bij Brigit zijn.

Anja

Anja

Anja is een allround topstylist. Ze is met name gespecialiseerd in kleuren en gaat graag elke uitdaging aan. Kom langs en ervaar het zelf. 

Amy

Minke

Minke heeft een passie voor het kleuren, föhnen en stylen van het haar. Daarnaast heeft zij de opleiding 'barbier' afgerond. Ze doet er alles aan om de klanten te voorzien van een mooie coupé! 

Image

Keune Ambassador

Keune selecteert kapsalons met een eigen identiteit voor haar ambassadeursprogramma. Wij zijn super trots op deze unieke samenwerking. Vooral ook, omdat het van origine een Nederlands merk is. In het bijzonder sluit haar vernieuwende visie en de exclusieve service heel goed aan bij onze koers. Dankzij Keune zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken en alles op het gebied van kleur, styling en verzorging. Kortom, wij werken met veel plezier met de producten van Keune en nodigen u graag uit om dit zelf te ervaren.

Naast het feit dat Keune alleen hoogwaardige producten maakt, geven zij ook trainingen aan kappers. Zo blijven de aangesloten kappers altijd op de hoogte van de laatste kleur- en knip trends. Op deze manier zorgen Keune en Switch ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Wil je één van de producten van Keune gelijk bestellen?

Dat kan via onze gecombineerde webshop

Stichting Haarwensen

Kapsalon Switch is trots ambassadeur van Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen zet zich in voor kinderen die geen haar hebben. Het doel is om de jeugd t/m 18 jaar weer zelfvertrouwen te geven. Iedere bijdrage van Kapsalon Switch helpt om dit doel te realiseren. In het geval waarin je 30cm ongekleurd haar doneert, wordt je door ons gratis van een mooie coupe voorzien. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze stylisten.

Logo Stichting Haarwensen
Logo Anko

ANKO

Kapsalon Switch is aangesloten bij de Kappersbranche Richtlijn ANKO. De ANKO staat voor krachtige, ondernemende kappers. Wij laten ons ondersteunen, adviseren en inspireren op het gebied van ondernemerschap, werkgeverschap (cao) en vakmanschap.

Kapsalon Switch

Paulus Holtenstraat 5
6031 CS Nederweert
Tel. 0495-632903

Openingstijden

Dinsdag: 8:30 tot 17:30 uur
Woensdag t/m vrijdag: 8:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 8:00 tot 12:30 uur

© Kapsalon Switch    Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media